IT Business Partner

32-40 uur

Nuenen

Hbo+/wo

Wat ga je doen?

Je gaat een centrale rol spelen in het vormgeven van de verdere digitaliseringsslag binnen Veldsink Groep. Vanuit een bedrijfskundige invalshoek herken je kansen en realiseer je verbeteringen op zowel de interne processen als de dienstverlening richting extern betrokkenen middels de inzet van aanwezige en nieuwe technologieën. Je borgt de relatie tussen de IT divisie en alle betrokken key business stakeholders; van management tot directie. Dit betekent dat jij volledig aan de slag gaat met alles rondom de communicatie van en naar de IT divisie. Wat hebben wij voor ogen en wat heeft de business voor ogen? Hoe kunnen we gebruikers begeleiden in de veranderingen op IT gebied? Wat hebben de stakeholders voor informatie nodig? Ga je een demo van een externe leverancier organiseren met directies en hoe communiceren we belangrijke updates? Met dit soort thema’s ga jij dagelijks aan de slag! Kort samengevat:

 • Je bereidt de communicatie richting gebruikers en directie voor en denkt na over de juiste manier van de communicatie uitingen;
 • Je sluit aan bij directie overleggen en bent daarin vaandeldrager over onze IT divisie;
 • Je bent betrokken bij het afstemmen van de jaarplannen binnen IT;
 • Je ontwerpt, begeleidt en voert waar nodig structurele verbeteringen uit.

Wat maakt jou die unieke collega?

Je kunt processen en behoeften snel doorgronden om van daaruit een vertaling te maken naar een goede toekomstbestendige oplossingen die de verwachte verbetering ook realiseert. Daarnaast werk je uiteraard ook graag samen met anderen en ondersteun je ook graag anderen bij het oplossen van operationele vraagstukken.

Herken jij jezelf hier in?

 • HBO+/WO werk- en denkniveau met een diploma in een bedrijfskundige richting;
 • Ruime ervaring met (strategische) advisering en sterke communicatieve vaardigheden, jij neemt jouw stakeholders graag mee op reis;
 • Relevante werkervaring binnen de IT business branche;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Beschikbaarheid van 32 tot 40 uur per week;
 • Een generalistische blik en goed ontwikkelde organisatiesensitiviteit;
 • Pré: ervaring binnen de hypotheken- of assurantiebranche. 

Over Veldsink Groep

Wij zijn een familiebedrijf dat al sinds 1979 actief is binnen de financiële- en arbodienstverlening. Wat in 1979 begon met één advieskantoor (Veldsink Advies Nuenen), is inmiddels uitgegroeid tot een groep met meerdere bedrijven die samen de schakels binnen onze (keten)dienstverlening vormen. Landelijk zijn we met zo’n 1400 collega’s! De warmte, nuchterheid en betrokkenheid is hier dagelijks voelbaar en daar zijn we trots op. We groeien door ons ondernemerschap, gedrevenheid en door het feit dat alle medewerkers de kans krijgen zich optimaal te ontwikkelen.

Divisie IT & Development biedt solide en innovatieve oplossingen

Binnen de Veldsink Groep ontwikkelen wij zelf software. Dit doen we samen met de wereldwijde ontwikkel community op basis van open source. Door middel van de nieuwste technieken zijn we in staat om onze intermediairs en daarmee onze eindklanten te ondersteunen. Onze klanten bevinden zich in het hele land. Veldsink Groep bestaat uit 70+ advieskantoren, ruim 900 intermediairs die aan ons verbondenen zijn en 1400+ eigen medewerkers waardoor het iedere dag weer van cruciaal belang is om een hoge beschikbaarheid van onze IT-omgeving te bieden.

Met een steeds groter wordende hybride cloud-omgeving spelen we hierop in. Security en flexibiliteit zijn daarbij even belangrijk. Vraagstukken op het vlak van moderne infrastructuren, passende security, provisioning middels scripting (Infrastructure as Code) en costmanagement bieden voldoende uitdaging voor ons.  Naast eigen ontwikkelde applicaties beschikken we over een groot aantal ingekochte applicaties. Samen met onze samenwerkingspartners halen we het maximale uit deze applicaties. Juist omdat we binnen de Veldsink Groep te maken hebben met meerdere eigen identiteiten streven we ernaar de meest passende oplossing te bieden. Ondertussen hebben we dan ook een behoorlijk uitgebreid portfolio aan applicaties en leveranciers; van scale-ups tot aan grote softwarehuizen.

Doordat we continue groeien hebben we een team ingericht met volledige focus op integratie, conversie en rationalisatie. Overgenomen portefeuilles worden geanalyseerd en vertaald naar onze werkwijzen en systemen. Onze data migratie specialisten houden zich hier druk mee bezig, want data kwaliteit en integriteit zijn in onze branche van essentiële waarde. Omdat we één van de grootste volmachtbedrijven in Nederland zijn, beschikken we over veel data. Deze data helpt ons om (meer data gedreven) besturing mogelijk te maken. Maar faciliteert ons ook in onze ambitie om nog betere adviezen aan onze huidige en nieuwe klanten te geven. 

Al deze ontwikkelingen vinden plaats binnen ons prachtige familiebedrijf. Waar verantwoordelijkheid nemen en krijgen hand in hand gaan, en waar ondernemerschap echt wordt gewaardeerd. Bij ons willen we dat jij groeit. Want alleen dan kunnen we autonoom groeien als organisatie!

Wat bieden wij jou?

Wij bieden een uitdagende functie met de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen binnen een (h)echt team waar iedereen mag zijn wie hij/zij is. We werken op een prettige manier samen binnen een informele sfeer. De Veldsink Groep is een gezonde, groeiende organisatie. We gaan graag een relatie met je aan met het oog op een langdurige samenwerking. En er is nog meer:

 • Naast je salaris krijg je een goede pensioenregeling;
 • 29 vakantiedagen;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Medewerkerskorting op schadeverzekeringen;
 • Collectiviteitskorting op zorgverzekering;
 • De Veldsink Academy voor jouw ontwikkeling;
 • De mogelijkheid om thuis te werken met daarbij een thuiswerkvergoeding en thuiswerkplek;
 • Voordeliger sporten.

Kom jij ons team versterken met jouw kennis en kunde en ben je er klaar voor om verder met ons te bouwen aan onze IT divisie? Dan kijken we uit jouw naar jouw sollicitatie en mag je jouw cv sturen naar recruitment@veldsink.nl t.a.v. Melissa Raijmakers (Corporate Recruiter).

Zij neemt binnen één werkdag contact met je op om de mogelijkheden te bespreken! Heb je een andere vraag? Neem contact met ons op via de onderstaande knop.