Functioneel Beheer

Functioneel Beheer

De afdeling functioneel beheer draagt zorg voor leverancier- en pakketselectie, implementatie en in beheer name van de applicaties binnen de Veldsink Groep. Hierbij staat de toegevoegde waarde van de applicaties voor onze klanten en het gebruikersgemak hiervan centraal.

Onze klanten zijn de collega’s binnen de Veldsink Groep en tussenpersonen die gebruik maken van onze applicaties.

Binnen de afdeling is er grofweg een splitsing te maken tussen functioneel beheerders die zich gespecialiseerd hebben in ANVA en alle omliggende applicaties en koppelingen en functioneel beheerders die zich richten op een breed assortiment aan andere applicaties.

Het is ons doel om een optimale inzet en inrichting van applicaties te realiseren zodat onze klanten zich kunnen richten op hun werkzaamheden.

Ons  team bestaat uit een gevarieerde mix van kennis, kunde en persoonlijkheid. Naast een hele gezellige sfeer binnen het team,  staan we altijd voor elkaar klaar om te helpen. Ook buiten werktijd zijn er regelmatig feestjes, een activiteit op sinterklaasavond, een bowling en/of een aangeklede borrel. In verband met Corona vinden we elkaar voor dat soort uitjes op dit moment online.

Geert de Jong
Manager Functioneel Beheer

Misschien is dit ook interessant voor je?