Functioneel Beheerder ANVA

32-40 uur

Nuenen

Mbo4/Hbo

Omdat jij al een hele tijd in de verzekeringsbranche werkt, spreek jij de taal van de Acceptant. Deze kennis wil jij graag inzetten op een procesmatige en analytische manier. Je vindt het geweldig om aan iets te bouwen en bent een echte initiatiefnemer. Heb je wel eens nagedacht om een kijkje te nemen aan de achterkant van ANVA?

Jouw job

Jij wordt mede verantwoordelijk voor onze core bedrijfsapplicatie: ANVA! Naast onze eigen medewerkers (meer dan 1300) maken ook een aantal van onze aangesloten tussenpersonen gebruik van ons ANVA systeem. Met meer dan 600 actieve accounts (van professionals in de financiële dienstverlening) richt je je op continue beschikbaarheid, kwaliteit en voortdurende doorontwikkeling. Dit doe je door de vertaalslag te maken in ons systeem met betrekking tot hoe de eindgebruiker (lees: de Acceptant) gebruik maakt van ANVA.

Qua werkzaamheden betekent dit dat je de ANVA-applicatie werkend houdt, inclusief de bijbehorende interfaces en applicatie-specifieke instellingen. Mocht je dit niet zelf kunnen bouwen maar weet je wel hoe de applicatie aan de voorkant eruit moet zien, dan helpen jouw collega’s je hierbij. Zo leer jij gaande weg steeds beter te worden in jouw werk als functioneel beheerder. Je bent verantwoordelijk voor de analyses van de mogelijke impact bij wijzigingen voor de eindgebruiker: je checkt continue de performance van ANVA.

Wij werken met een ticketsysteem. Hier komen alle incidenten, gebruikersvragen en serviceverzoeken binnen. Jullie verdelen deze onder elkaar. Dus ook tickets waar je van kunt leren, mag je aan jezelf toewijzen.

Projectmatig ga je aan de slag met diverse vraagstukken (bv. de dienstverlening aan klanten, selecties aan applicaties of conversies aan databases). Hierin verwachten we van jou een kritische blik, een praktische aanpak en de technische input waarmee je toegevoegde waarde biedt aan het team. Maar wij staat jou uiteraard ook bij met raad en daad. Leren van èn met elkaar dus!

Wat maakt jou die unieke collega?

Jij bent iemand  voor wie ANVA weinig geheimen meer heeft. Je vindt het leuk om de afdeling naar een nog hoger niveau te tillen en bent in staat om collega’s daarin mee te nemen. Kennisoverdracht past bij je. Je wilt graag bij een dynamische organisatie werken waar niet alle regels in beton gegoten zijn. Handboeken passen je niet. Maar vertrouwen op elkaars kwaliteit en verantwoording nemen wel.

Je hebt affiniteit met processen en bedrijven in de financiële dienstverlening. Daarnaast vinden we het belangrijk dat je een prettige samenwerkingspartner bent, analytisch sterk bent en dat je een goed gevoel voor humor hebt. Ook herken je jezelf in de onderstaande kenmerken:

 • Mbo4/Hbo werk- en denkniveau, verkregen door opleiding of ervaring;
 • Ervaring in de financiële dienstverlening;
 • Kennis van ANVA als gebruikersapplicatie;
 • Je bent bij voorkeur in het bezit van de diploma’s Wft Basis en Wft Schade Particulier (of bereid deze te halen).
 • Daarnaast ben je 32 tot 40 uur per week beschikbaar en ben je er niet vies van om af en toe buiten kantoortijden werk te verrichten.

Groei met ons mee!

Veldsink Groep bestaat uit meerdere bedrijven die samen de schakels binnen onze (keten)dienstverlening vormen. Dit doen we nu met ruim 1300+ medewerkers. Het zelf willen bepalen zit diep in ons Veldsink DNA. Met Veldsink Groep willen we een zelfbepalende rol spelen in de bedrijfskolom van de financiële- en arbodienstverlening. Wij zijn een groeiende organisatie met veel mogelijkheden en functies die zich doorontwikkelen. 
Wij bouwen en vertrouwen op de kennis en de kunde van onze mensen en onze bedrijven. Ons hoogste doel is de klant maximaal te laten profiteren van onze onderlinge samenwerking en complementaire dienstverlening binnen de Veldsink Groep. Hoe meer wij groeien, des te belangrijker het is om de klantreis over de diverse schakels en bedrijven in de organisatie te borgen. Onze stafdiensten (IT, Finance, Facilitair en HR) helpen en ondersteunen onze collega’s en bedrijven vanuit hun disciplines. Alles onder één dak.

Heb jij een intrinsieke groeidrijfveer met de juiste instelling en ambitie? Dan pas je goed bij de Veldsink Groep. Want het is onze taak om onze bedrijven en onze collega’s te helpen groeien. Zodat onze klanten groei beleven en meer klanten deze willen ervaren. Wij blijven in beweging! Samen met jou?

Wat bieden wij jou?

Wij bieden een uitdagende functie met de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen binnen een (h)echt team waar iedereen mag zijn wie hij/zij is. We werken op een prettige manier samen binnen een informele sfeer. De Veldsink Groep is een gezonde, groeiende organisatie. We gaan graag een relatie met je aan met het oog op een langdurige samenwerking. En er is meer:

 • 29 vakantiedagen;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Medewerkerskorting op schadeverzekeringen;
 • Collectiviteitskorting op zorgverzekering;
 • Vrijdagmiddag lunch verzorgd door onze snackmanager;
 • Thuiswerkmogelijkheden;
 • De Veldsink Academy voor jouw ontwikkeling;
 • Voordeliger sporten;
 • Hybride thuiswerkmogelijkheden;
 • Iedere 24e van de maand zie je jouw beloning op jouw bankrekening.

Geen klik angst?