Functioneel Beheerder ANVA

32-40 uur

Nuenen

Mbo4/Hbo

Omdat jij al een hele tijd in de verzekeringsbranche werkt, spreek jij de taal van de Acceptant. Deze kennis wil jij graag inzetten op een procesmatige en analytische manier. Je vindt het geweldig om aan iets te bouwen en bent een echte initiatiefnemer. Heb je wel eens nagedacht om een kijkje te nemen aan de achterkant van ANVA?

Jouw job

Jij wordt mede verantwoordelijk voor onze core bedrijfsapplicatie: ANVA! Naast onze eigen medewerkers (meer dan 1300) maken ook een aantal van onze aangesloten tussenpersonen gebruik van ons ANVA systeem. Met meer dan 600 actieve accounts (van professionals in de financiële dienstverlening) richt je je op continue beschikbaarheid, kwaliteit en voortdurende doorontwikkeling. Dit doe je door de vertaalslag te maken in ons systeem met betrekking tot hoe de eindgebruiker (lees: de Acceptant) gebruik maakt van ANVA.

Qua werkzaamheden betekent dit dat je de ANVA-applicatie werkend houdt, inclusief de bijbehorende interfaces en applicatie-specifieke instellingen. Mocht je dit niet zelf kunnen bouwen maar weet je wel hoe de applicatie aan de voorkant eruit moet zien, dan helpen jouw collega’s je hierbij. Zo leer jij gaande weg steeds beter te worden in jouw werk als functioneel beheerder. Je bent verantwoordelijk voor de analyses van de mogelijke impact bij wijzigingen voor de eindgebruiker: je checkt continue de performance van ANVA.

Wij werken met een ticketsysteem. Hier komen alle incidenten, gebruikersvragen en serviceverzoeken binnen. Jullie verdelen deze onder elkaar. Dus ook tickets waar je van kunt leren, mag je aan jezelf toewijzen.

Projectmatig ga je aan de slag met diverse vraagstukken (bv. de dienstverlening aan klanten, selecties aan applicaties of conversies aan databases). Hierin verwachten we van jou een kritische blik, een praktische aanpak en de technische input waarmee je toegevoegde waarde biedt aan het team. Maar wij staat jou uiteraard ook bij met raad en daad. Leren van èn met elkaar dus!

Wat maakt jou die unieke collega?

Jij bent iemand  voor wie ANVA weinig geheimen meer heeft. Je vindt het leuk om de afdeling naar een nog hoger niveau te tillen en bent in staat om collega’s daarin mee te nemen. Kennisoverdracht past bij je. Je wilt graag bij een dynamische organisatie werken waar niet alle regels in beton gegoten zijn. Handboeken passen je niet. Maar vertrouwen op elkaars kwaliteit en verantwoording nemen wel.

Je hebt affiniteit met processen en bedrijven in de financiële dienstverlening. Daarnaast vinden we het belangrijk dat je een prettige samenwerkingspartner bent, analytisch sterk bent en dat je een goed gevoel voor humor hebt. Ook herken je jezelf in de onderstaande kenmerken:

 • Je hebt mbo4+/hbo werk- en denkniveau, verkregen door opleiding of ervaring;
 • Kennis van ANVA als gebruikersapplicatie en kennis van de verzekeringsmarkt;
 • Je bent bij voorkeur in het bezit van de diploma’s Wft Basis en Wft Schade Particulier (of bereid deze te halen);
 • Je bent 32 tot 40 uur per week (parttime of fulltime) beschikbaar.

Over Veldsink Groep

Wij zijn een familiebedrijf dat al sinds 1979 actief is binnen de financiële- en arbodienstverlening. Wat in 1979 begon met één advieskantoor (Veldsink Advies Nuenen), is inmiddels uitgegroeid tot een groep met meerdere bedrijven die samen de schakels binnen onze (keten)dienstverlening vormen. Landelijk zijn we met zo’n 1400 collega’s! De warmte, nuchterheid en betrokkenheid is hier dagelijks voelbaar en daar zijn we trots op. We groeien door ons ondernemerschap, gedrevenheid en door het feit dat alle medewerkers de kans krijgen zich optimaal te ontwikkelen.

 

Divisie IT & Development biedt solide en innovatieve oplossingen

Binnen de Veldsink Groep ontwikkelen wij zelf software. Dit doen we samen met de wereldwijde ontwikkel community op basis van open source. Door middel van de nieuwste technieken zijn we in staat om onze intermediairs en daarmee onze eindklanten te ondersteunen. Onze klanten bevinden zich in het hele land. Veldsink Groep bestaat uit 70+ advieskantoren, ruim 900 intermediairs die aan ons verbondenen zijn en 1400+ eigen medewerkers waardoor het iedere dag weer van cruciaal belang is om een hoge beschikbaarheid van onze IT-omgeving te bieden.

Met een steeds groter wordende hybride cloud-omgeving spelen we hierop in. Security en flexibiliteit zijn daarbij even belangrijk. Vraagstukken op het vlak van moderne infrastructuren, passende security, provisioning middels scripting (Infrastructure as Code) en costmanagement bieden voldoende uitdaging voor ons.  Naast eigen ontwikkelde applicaties beschikken we over een groot aantal ingekochte applicaties. Samen met onze samenwerkingspartners halen we het maximale uit deze applicaties. Juist omdat we binnen de Veldsink Groep te maken hebben met meerdere eigen identiteiten streven we ernaar de meest passende oplossing te bieden. Ondertussen hebben we dan ook een behoorlijk uitgebreid portfolio aan applicaties en leveranciers; van scale-ups tot aan grote softwarehuizen.

Doordat we continue groeien hebben we een team ingericht met volledige focus op integratie, conversie en rationalisatie. Overgenomen portefeuilles worden geanalyseerd en vertaald naar onze werkwijzen en systemen. Onze data migratie specialisten houden zich hier druk mee bezig, want data kwaliteit en integriteit zijn in onze branche van essentiële waarde. Omdat we één van de grootste volmachtbedrijven in Nederland zijn, beschikken we over veel data. Deze data helpt ons om (meer data gedreven) besturing mogelijk te maken. Maar faciliteert ons ook in onze ambitie om nog betere adviezen aan onze huidige en nieuwe klanten te geven. 

Al deze ontwikkelingen vinden plaats binnen ons prachtige familiebedrijf. Waar verantwoordelijkheid nemen en krijgen hand in hand gaan, en waar ondernemerschap echt wordt gewaardeerd. Bij ons willen we dat jij groeit. Want alleen dan kunnen we autonoom groeien als organisatie!

Wat bieden wij jou?

Wij bieden een uitdagende functie met de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen binnen een (h)echt team waar iedereen mag zijn wie hij/zij is. We werken op een prettige manier samen binnen een informele sfeer. De Veldsink Groep is een gezonde, groeiende organisatie. We gaan graag een relatie met je aan met het oog op een langdurige samenwerking. En er is meer:

 • Naast je salaris krijg je een goede pensioenregeling;
 • 29 vakantiedagen;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Medewerkerskorting op schadeverzekeringen;
 • Collectiviteitskorting op zorgverzekering;
 • De Veldsink Academy voor jouw ontwikkeling;
 • De mogelijkheid om thuis te werken met daarbij een thuiswerkvergoeding en thuiswerkplek;
 • Voordeliger sporten.

Kom jij ons team versterken met jouw kennis en kunde en ben je er klaar voor om verder met ons te bouwen aan onze IT divisie? Dan kijken we uit jouw naar jouw sollicitatie en mag je jouw cv sturen naar recruitment@veldsink.nl t.a.v. Melissa Raijmakers (Corporate Recruiter).

Zij neemt binnen één werkdag contact met je op om de mogelijkheden te bespreken! Heb je een andere vraag? Neem contact met ons op via de onderstaande knop.