Functioneel Beheerder

32-40 uur

Nuenen

Hbo/wo

Ga jij jouw steentje bijdragen aan een optimale dienstverlening voor onze klanten?

Ter uitbreiding van het Functioneel Beheer team in Nuenen (4 personen) zijn we op zoek naar twee Functioneel Beheerders. Heb jij ervaring binnen het vakgebied Functioneel Beheer en heb jij ervaring in de financiële dienstverlening of wil je die stap graag maken? Dan komen wij graag met jou in contact!

Jouw job!

Als Functioneel Beheerder begeleid en ondersteun je de gebruikers van onze bedrijfsapplicaties. Je bent dagelijks bezig met het bieden van telefonische of schriftelijke ondersteuning aan key-users bij de uitvoering van hun dagelijkse werkzaamheden. Deze key-users waarmee je dagelijks in contact staat zijn je eigen collega’s en onze klant: het intermediair. Jij houdt je verder bezig met het inrichten van de applicatie, het onderhouden en het verbeteren van de software. Een belangrijk aspect van je werkzaamheden is het proactief adviseren van gebruikers, management en directie inzake de (on)mogelijkheden van onze bedrijfsapplicaties en de in de markt beschikbare alternatieven. Daarbij ben jij dé gesprekspartner die met jouw kennis en kunde zorgt voor gedegen advies.

Binnen de Veldsink Groep werken o.b.v. de ketens Verzekeren, Hypotheken, Verzuim & Arbo. Een aantal uitdagingen die je dagelijks mag aanpakken binnen de Veldsink Groep:

 • Het proactief begeleiden en adviseren van onze klanten inzake het gebruik van onze bedrijfsapplicaties;
 • Het in samenwerking met onze klanten uitvoeren van software-upgrades;
 • Het zelfstandig begeleiden van leverancier selectie trajecten;
 • Via het Veldsink Service Loket incidenten, gebruikersvragen en serviceverzoeken afhandelen;
 • Het leveren van een actieve bijdrage aan het vergroten van de selfservice mogelijkheden van onze klanten;
 • Het uitvoeren van reguliere beheerwerkzaamheden binnen ons applicatielandschap.


Met welke applicaties ga je werken?

Je beheert applicaties die gemeengoed zijn binnen de financiële dienstverlening welke wij keten gestuurd hebben ingedeeld:

 • Verzekeren: AWI, Document Management Systemen, FinConnect.
 • Hypotheken: Accelerate, Adviesbox en Myview.
 • Arbo & Verzuim: V.DD, chainwise, verzuimassist
 • Keten overtstijgend: CRM systemen, applicaties t.b.v. de informatievoorziening, e-herkenning.

Wat maakt jou die unieke collega?

Jij bent de schakel tussen business en IT. Met jouw kennis op het gebied van functioneel beheer, wil jij jouw waarde toevoegen aan dit team. Jij ziet het als een uitdaging om onze bedrijfsapplicaties en de bedrijfsprocessen binnen de Veldsink Groep eigen te maken en met die kennis van waarde te zijn voor onze organisatie. Jij hebt daarnaast, bij voorkeur, affiniteit met processen en bedrijven in de financiële dienstverlening. Ook vinden we het belangrijk dat je een prettige samenwerkingspartner bent, analytisch sterk bent en dat je een goed gevoel voor humor hebt. 

Wat breng jij met je mee?

 • Je bent servicegericht en hebt een proactieve houding;
 • Je beschikt over een gezonde dosis probleemoplossend vermogen;
 • Je bent klantvriendelijk, behulpzaam en hebt voldoende geduld om zelfs de grootste digibeet te helpen;
 • Je hebt hbo werk- en denkniveau, verkregen door opleiding of ervaring.

Over onze afdeling

Wij bieden een veelzijdige uitdaging in een klein en hecht team waar flink met elkaar gelachen wordt, collega’s voor elkaar klaar staan en we niet vies zijn om de mouwen op te stropen om onze doelstellingen te bereiken. Team Functioneel Beheer bestaat uit 4 personen, waarmee we diensten leveren binnen de Veldsink Groep. Je komt terecht in een dynamisch en groeiend familiebedrijf waar volop ruimte is voor jouw input. We hebben vertrouwen in onze mensen en gaan uit van ieders kwaliteiten!

20220628_115914

Over de Veldsink Groep

Wij zijn een familiebedrijf dat al sinds 1979 actief is binnen de financiële- en arbodienstverlening. Wat in 1979 begon met één advieskantoor (Veldsink Advies Nuenen), is inmiddels uitgegroeid tot een groep met meerdere bedrijven die samen de schakels binnen onze (keten)dienstverlening vormen. Landelijk zijn we met zo’n 1400 collega’s! De warmte, nuchterheid en betrokkenheid is hier dagelijks voelbaar en daar zijn we trots op. We groeien door ons ondernemerschap, gedrevenheid en door het feit dat alle medewerkers de kans krijgen zich optimaal te ontwikkelen.

 

Divisie IT & Development biedt solide en innovatieve oplossingen

Binnen de Veldsink Groep ontwikkelen wij zelf software. Dit doen we samen met de wereldwijde ontwikkel community op basis van open source. Door middel van de nieuwste technieken zijn we in staat om onze intermediairs en daarmee onze eindklanten te ondersteunen. Onze klanten bevinden zich in het hele land. Veldsink Groep bestaat uit 70+ advieskantoren, ruim 900 intermediairs die aan ons verbondenen zijn en 1400+ eigen medewerkers waardoor het iedere dag weer van cruciaal belang is om een hoge beschikbaarheid van onze IT-omgeving te bieden.

Met een steeds groter wordende hybride cloud-omgeving spelen we hierop in. Security en flexibiliteit zijn daarbij even belangrijk. Vraagstukken op het vlak van moderne infrastructuren, passende security, provisioning middels scripting (Infrastructure as Code) en costmanagement bieden voldoende uitdaging voor ons.  Naast eigen ontwikkelde applicaties beschikken we over een groot aantal ingekochte applicaties. Samen met onze samenwerkingspartners halen we het maximale uit deze applicaties. Juist omdat we binnen de Veldsink Groep te maken hebben met meerdere eigen identiteiten streven we ernaar de meest passende oplossing te bieden. Ondertussen hebben we dan ook een behoorlijk uitgebreid portfolio aan applicaties en leveranciers; van scale-ups tot aan grote softwarehuizen.

Doordat we continue groeien hebben we een team ingericht met volledige focus op integratie, conversie en rationalisatie. Overgenomen portefeuilles worden geanalyseerd en vertaald naar onze werkwijzen en systemen. Onze data migratie specialisten houden zich hier druk mee bezig, want data kwaliteit en integriteit zijn in onze branche van essentiële waarde. Omdat we één van de grootste volmachtbedrijven in Nederland zijn, beschikken we over veel data. Deze data helpt ons om (meer data gedreven) besturing mogelijk te maken. Maar faciliteert ons ook in onze ambitie om nog betere adviezen aan onze huidige en nieuwe klanten te geven. Al deze ontwikkelingen vinden plaats binnen ons prachtige familiebedrijf. Waar verantwoordelijkheid nemen en krijgen hand in hand gaan, en waar ondernemerschap echt wordt gewaardeerd. Bij ons willen we dat jij groeit. Want alleen dan kunnen we autonoom groeien als organisatie!

En wie wij als mens zijn? Dat zie je op de onderstaande aftermovie van ons personeelsfeest in 2022!

Wat bieden wij jou?

Wij bieden een uitdagende functie met de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen binnen een (h)echt team waar iedereen mag zijn wie hij/zij is. We werken op een prettige manier samen binnen een informele sfeer. De Veldsink Groep is een gezonde, groeiende organisatie. We gaan graag een relatie met je aan met het oog op een langdurige samenwerking. En er is nog meer:

 • 29 vakantiedagen;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Medewerkerskorting op schadeverzekeringen;
 • Collectiviteitskorting op zorgverzekering;
 • Een bedrijfsrestaurant om prettig en lekker te lunchen;
 • De Veldsink Academy voor jouw ontwikkeling;
 • Voordeliger sporten;
 • Hybride thuiswerkmogelijkheden;
 • Vrijdagmiddag lunch verzorgd door onze snackmanager;
 • Iedere 24e van de maand zie je jouw beloning op jouw bankrekening.

Kom jij ons team versterken met jouw kennis en kunde en ben je er klaar voor om verder met ons te bouwen aan onze IT divisie? Dan kijken we uit jouw naar jouw sollicitatie en mag je jouw cv sturen naar recruitment@veldsink.nl t.a.v. Melissa Raijmakers (Corporate Recruiter).

Zij neemt binnen één werkdag contact met je op om de mogelijkheden te bespreken! Heb je een andere vraag? Neem contact met ons op via de onderstaande knop.