IT Services & Infra

IT Services & INFRA

Veldsink Groep is een sterk groeiende onderneming met meer dan 1400 eigen medewerkers en meer dan 90 onafhankelijke advieskantoren en intermediairs die op onze diensten vertrouwen. De afdeling I&S (Infra & Services) bestaat nu uit circa 18 vaste medewerkers en externe collega’s die elke dag het verschil maken voor de IT-ondersteuning binnen de Veldsink Groep en vestigingen door het hele land. De afdeling kent vijf aandachtsgebieden met teams voor Management & Service Delivery, Servicedesk, Werkplekbeheer & Werkplek Migraties, Cloud- & Systeembeheer en Technisch Applicatiebeheer. Door deze aansturing is er een duidelijke verdeling van expertise en aandacht voor de kwaliteit van onze dienstverlening.

De omgeving kenmerkt zich door haar hybride architectuur, waar we diensten aanbieden als een ‘Hybride Cloud Service Provider’ naar onze collega’s binnen Veldsink en vestigingen, zodat zij hun werk optimaal kunnen doen. Er is nog veel ruimte voor verbetering en dus de uitdaging om ‘de lat’  steeds weer iets hoger te leggen. Als IT-professionals kun je hier veel leren en meehelpen aan het realiseren van deze plannen.

Collegialiteit en professionaliteit vinden wij belangrijk. Niet alleen bij onze directe collega’s op de Veldsink Campus in Nuenen, maar ook bij alle andere collega’s in het land waar we dagelijks support aan leveren.

Eric Boerboom
Manager IT Services & Infra

Afbeelding1

Misschien is dit ook interessant voor je?