IT Services

IT Services

Onze afdeling IT Services bestaat nu uit vaste medewerkers en tijdelijke externen die ons ondersteunen in de grote veranderingen die we aan het doormaken zijn. Het is onze taak om de IT infrastructuur van de Veldsink Groep operationeel en actueel te houden. Kernbegrippen daarbij zijn: prestatie, groei, veiligheid en beheersbaarheid. Best een uitdaging met meer dan 1000  eigen medewerkers en meer dan 900 onafhankelijke advieskantoren en intermediairs die op onze diensten vertrouwen.

De werkzaamheden binnen onze afdeling zijn onderverdeeld in drie aandachtsgebieden: IT Front Office, Werkplekbeheer en Systeembeheer. Op deze manier behouden wij onze focus. En werken we tegelijkertijd onderling nauw samen om optimaal te leveren aan onze klant.

Onze klanten zijn werkzaam binnen de 70+ kantoren binnen de Veldsink Groep. Deze kantoren zijn verschillend maar tegelijkertijd ook gelijkwaardig omdat we allemaal werkzaam zijn binnen de Veldsink Groep. Naast regulier beheer en ondersteuning zetten wij continue ‘techniek’ in om bij de vele vernieuwingen verbeteringen door te voeren.

De meest passende omschrijving voor onze afdeling is toch wel die van een Hybride Cloud Service Provider. Daarbij opereren we niet alleen in de Cloud maar ook on-premise.

Collegialiteit vinden wij belangrijk. Niet alleen bij onze directe collega’s, maar ook bij alle andere collega’s in het land waar we support aan leveren. De relaties en contacten die we aangaan zijn betekenisvol.

Misschien is dit ook interessant voor je?