Netwerk & Security Engineer

32-40 uur

Nuenen

HBO

Wat zuurstof is voor de longen, is IT voor Veldsink Groep. De verbindende factor voor onze klanten en onze kantoren is hierin onze netwerk infrastructuur. Samen met je toekomstige collega’s en onze externe leveranciers heb je de mogelijkheid om in te stappen op een perfect moment! We staan aan de vooravond van de uitrol en implementatie van een compleet nieuwe Cisco netwerk infrastructuur inclusief firewalling in onze eigen datacenter locaties. In deze rol ga je naast gave projecten draaien er ook voor zorgen dat ons gehele netwerk volledig up to date is. Sterker nog: jij gaat nieuwe technieken implementeren en we horen daarvoor graag jouw input!   

Jouw job!

Als onze nieuwe Netwerk & Security Engineer word je verantwoordelijk voor het optimaliseren en onderhouden van ons gehele netwerk (centraal en decentraal) en houd je controle op alle benodigde security maatregelen binnen onze netwerkinfrastructuren. Je werkt samen in een team van IT Infrastructuur- en Cloud specialisten en gaat constant op zoek naar verbeteringen en voert deze gecontroleerd met behulp van het changeproces door. Ook pas je de nieuwste tools en technieken  op het gebied van Netwerk Security toe. Het beheer van de (wifi) netwerken in onze kantoren hoort ook bij deze rol, van jouw klantgerichte en oplossingsgerichte vaardigheden wordt hierdoor extra gebruik gemaakt. Het grootste project waar je mee aan de slag gaat is een complete infrastructuur vervanging (zowel netwerk technisch als server-, storage- en virtualisatie technisch), inclusief alles wat daarbij komt kijken!

Daarnaast krijg je de ruimte om verbeteringen aan te brengen in alles wat we samen doen. Als je kansen pakt, krijg je de ruimte. Denk hierbij aan ondersteuning van processen, compliance, beveiliging en samenwerken. De afdeling waar je komt te werken heet IT Infra & IT Services. Wij zijn verantwoordelijk voor de dagelijkse IT-dienstverlening binnen de Veldsink Groep, bestaande uit meer dan 70 kantoren over heel Nederland. Dagelijks beheren we met een team van IT specialisten alle IT services in onze twee eigen datacenter-ruimtes, in onze kantoren of in de Microsoft Cloud.

Wie ben jij?

We willen dit team graag uitbreiden met een ervaren Netwerk & Security Engineer: iemand met Cisco en Next Generation Firewalling ervaring. Wij bieden je de mogelijkheid om samen met onze partners te gaan bouwen aan een compleet nieuwe netwerk infrastructuur, gebaseerd op Cisco technologie, die we op korte termijn uit gaan rollen. Daarnaast herken jij jezelf in meerdere van de onderstaande punten:

 • HBO werk/denkniveau;
 • Minimaal 5 jaar werkervaring als Netwerk Engineer of een vergelijkbare functie;
 • 32 tot 40 uur per week beschikbaar;
 • Je bent in het bezit van een CCNP of gelijkwaardige certificering;
 • Kennis en ervaring met Cisco Routers en switches;
 • Ruime ervaring met het inrichten en onderhouden van (wifi) netwerken;
 • Diepgaande kennis en ervaring van netwerk security;
 • Communicatief vaardig zowel intern als extern;
 • Gewend om volgens ITIL processen te werken in een Service Management systeem (4me).

Over ons

Wij zijn een familiebedrijf dat al sinds 1979 actief is binnen de financiële- en arbodienstverlening. Wat in 1979 begon met één advieskantoor (Veldsink Advies Nuenen), is inmiddels uitgegroeid tot een groep met meerdere bedrijven die samen de schakels binnen onze (keten)dienstverlening vormen. Landelijk zijn we met zo’n 1400 collega’s! De warmte, nuchterheid en betrokkenheid is hier dagelijks voelbaar en daar zijn we trots op. We groeien door ons ondernemerschap, gedrevenheid en door het feit dat alle medewerkers de kans krijgen zich optimaal te ontwikkelen.

 

Divisie IT & Development biedt solide en innovatieve oplossingen

Binnen de Veldsink Groep ontwikkelen wij zelf software. Dit doen we samen met de wereldwijde ontwikkel community op basis van open source. Door middel van de nieuwste technieken zijn we in staat om onze intermediairs en daarmee onze eindklanten te ondersteunen. Onze klanten bevinden zich in het hele land. Veldsink Groep bestaat uit 70+ advieskantoren, ruim 900 intermediairs die aan ons verbondenen zijn en 1400+ eigen medewerkers waardoor het iedere dag weer van cruciaal belang is om een hoge beschikbaarheid van onze IT-omgeving te bieden.

Met een steeds groter wordende hybride cloud-omgeving spelen we hierop in. Security en flexibiliteit zijn daarbij even belangrijk. Vraagstukken op het vlak van moderne infrastructuren, passende security, provisioning middels scripting (Infrastructure as Code) en costmanagement bieden voldoende uitdaging voor ons.  Naast eigen ontwikkelde applicaties beschikken we over een groot aantal ingekochte applicaties. Samen met onze samenwerkingspartners halen we het maximale uit deze applicaties. Juist omdat we binnen de Veldsink Groep te maken hebben met meerdere eigen identiteiten streven we ernaar de meest passende oplossing te bieden. Ondertussen hebben we dan ook een behoorlijk uitgebreid portfolio aan applicaties en leveranciers; van scale-ups tot aan grote softwarehuizen.

Doordat we continue groeien hebben we een team ingericht met volledige focus op integratie, conversie en rationalisatie. Overgenomen portefeuilles worden geanalyseerd en vertaald naar onze werkwijzen en systemen. Onze data migratie specialisten houden zich hier druk mee bezig, want data kwaliteit en integriteit zijn in onze branche van essentiële waarde. Omdat we één van de grootste volmachtbedrijven in Nederland zijn, beschikken we over veel data. Deze data helpt ons om (meer data gedreven) besturing mogelijk te maken. Maar faciliteert ons ook in onze ambitie om nog betere adviezen aan onze huidige en nieuwe klanten te geven. 

Al deze ontwikkelingen vinden plaats binnen ons prachtige familiebedrijf. Waar verantwoordelijkheid nemen en krijgen hand in hand gaan, en waar ondernemerschap echt wordt gewaardeerd. Bij ons willen we dat jij groeit. Want alleen dan kunnen we autonoom groeien als organisatie!

Wat bieden wij jou?

Wij bieden een uitdagende functie met de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen binnen een (h)echt team waar iedereen mag zijn wie hij/zij is. We werken op een prettige manier samen binnen een informele sfeer. De Veldsink Groep is een gezonde, groeiende organisatie. We gaan graag een relatie met je aan met het oog op een langdurige samenwerking. En er is nog meer:

 • Naast je salaris krijg je een goede pensioenregeling;
 • 29 vakantiedagen;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Medewerkerskorting op schadeverzekeringen;
 • Collectiviteitskorting op zorgverzekering;
 • De Veldsink Academy voor jouw ontwikkeling;
 • De mogelijkheid om thuis te werken met daarbij een thuiswerkvoeding en thuiswerkplek;
 • Voordeliger sporten;
 • Een bedrijfsrestaurant zodat je de mogelijkheid krijgt om prettig en lekker te lunchen.

Kom jij ons team versterken met jouw kennis en kunde en ben je er klaar voor om verder met ons te bouwen aan onze IT divisie? Dan kijken we uit jouw naar jouw sollicitatie en mag je jouw cv sturen naar recruitment@veldsink.nl t.a.v. Melissa Raijmakers (Corporate Recruiter).

Zij neemt binnen één werkdag contact met je op om de mogelijkheden te bespreken! Heb je een andere vraag? Neem contact met ons op via de onderstaande knop.