PHP Developer

32-40 uur

Nuenen

Hbo

Als PHP/Software Developer weet jij als geen ander hoe leuk het is om dingen te creëren. Daarom bieden wij jou naast uitdagende dagelijkse bezigheden in deze functie iedere vrijdag de ruimte om jezelf te ontwikkelen door jouw briljante idee uit te werken of gewoon iets nieuws te leren!

Meer weten? Lees dan snel verder!

Werken bij Development

Wij ontwikkelen een online platform dat zowel onze klanten als onze eigen collega’s intensief gebruiken. Wij gebruiken agile methodieken zoals Scrum en Kanban om goed in te kunnen spelen op de wensen van onze (interne) klanten. Uiteraard vinden we niet graag het wiel opnieuw uit en maken we veel gebruik van open source software en dragen daar zelf ook ons steentje aan bij. Als afdeling omarmen we het DevOps principe en zijn we samen verantwoordelijk voor de complete straat van development tot productie.

Enkele technieken en talen waarmee we werken zijn: PHP, Symfony, JAVA, Javascript, HTML, CSS, ReactJS, Websockets, Docker, MongoDB, MariaDB, PostgreSQL, Minio, Elasticsearch, RabbitMQ, Restful APIs, GraphQL, Puppet, Jenkins, Git, JIRA, Slack, Bitbucket, Grafana, Kibana en Zabbix. Tevens verbreden we onze horizon en onderzoeken we hoe we bijvoorbeeld systemen als Kubernetes en Kafka in kunnen zetten in ons platform. Wij zien daarbij een taal of techniek niet als doel maar als tool.

Agile squads

We geloven in de kracht van een zelforganiserend en zelfsturend team. We hebben onszelf onderverdeeld in agile squads van ongeveer 5 à 6 developers die nauw samenwerken. Elk squad is verantwoordelijk voor een aantal componenten van het platform. Samen met de product owner van het platform, die ondersteund wordt door een aantal domein experts in de organisatie, zorgen we ervoor dat we de juiste software bouwen op het juiste moment.

Jouw aandeel en uitdaging

Jij wordt onderdeel van één van die squads en kunt dus gaan bijdragen aan wat we de hele dag door deployen. Door de informele, laagdrempelige, agile manier van werken, heb je niet alleen invloed op wat je bouwt, maar ook hoe we eraan bouwen. Onze systemen zijn sterk webservice gericht, maar veel van de componenten waaraan we ontwikkelen hebben ook een frontend. In elk squad is er daarom ook ruimte voor zowel fullstack  developers als mensen die zich vooral op de backend willen richten. Je ontwikkelt dagelijks nieuwe functionaliteiten, verbetert bestaande  systemen en reviewt code van andere developers in je squad. Je kunt deelnemen aan een of meerdere chapters waar we samen de koers van de code proberen uit te stippelen op gebied van architectuur, security, design/ux etc.

Kom eens kijken in de keuken!

Als je wilt weten hoe je in een ogenschijnlijk saaie verzekeringsbranche toch ontzettend leuk en uitdagend development werk kunt doen, waar je voortdurend uitgedaagd wordt jezelf te ontwikkelen en gebruikt maakt van interessante technieken en talen, neem dan vooral met ons contact op. Een gesprek met een paar developers en een keer een kijkje in de keuken bij ons op de afdeling vertelt meer dan 1000 woorden.

Wat maakt jou die unieke collega?

Jij werkt graag samen aan software. Je neemt verantwoordelijkheid voor de dingen die je bouwt en een programmeertaal zie je als een tool in plaats van een doel. Git, code standaarden en code reviews zijn voor jou vanzelfsprekend. Je weet daarnaast onderscheid te maken tussen
hypes en bruikbare nieuwe technieken. 

Daarnaast herken jij jezelf in meerdere van de volgende kenmerken:

 • Minimaal hbo werk- en denkniveau met een opleiding op IT gebied;
 • Enkele jaren ervaring met PHP, MySQL, HTML, Javascript, CSS;
 • Ervaring met webservices is een pré;
 • Ervaring met composer en framework als Symfony is een pré;
 • Meertaligheid ( C# / Java / Python / Go / Rust e.d.) is een pré.

Groei met ons mee

Wij geloven in investeren in onze medewerkers en de kracht van creativiteit als developers de ruimte krijgen. Dit combineren wij in de zogenaamde vrijdagprojectdag. Dit is een dag waarop je in samenspraak met het team en de teamlead kunt werken aan een eigen project. Dit kan een revolutionair idee zijn, een nieuwe techniek die je individueel of samen met andere developers wilt uitproberen, een nieuwe programmeertaal die je wilt leren etc. Daarmee investeren we in jou, maar dit vertaalt zich ook direct of indirect in meerwaarde voor ons bedrijf. Er zijn al erg mooie ideeën geweest, waarvan velen ook geïntegreerd zijn in ons platform.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden een uitdagende functie met de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen binnen een (h)echt team waar iedereen mag zijn wie hij/zij is. We werken op een prettige manier samen binnen een informele sfeer. De Veldsink Groep is een gezonde, groeiende organisatie. We gaan graag een relatie met je aan met het oog op een langdurige samenwerking. En er is nog meer:

 • Naast je salaris krijg je een goede pensioenregeling;
 • 29 vakantiedagen;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Medewerkerskorting op schadeverzekeringen;
 • Een bedrijfsrestaurant om prettig en lekker te lunchen;
 • Collectiviteitskorting op zorgverzekering;
 • De Veldsink Academy voor jouw ontwikkeling;
 • De mogelijkheid om thuis te werken met daarbij een thuiswerkvergoeding en thuiswerkplek;
 • Voordeliger sporten.

Kom jij ons team versterken met jouw kennis en kunde en ben je er klaar voor om verder met ons te bouwen aan onze IT divisie? Dan kijken we uit jouw naar jouw sollicitatie en mag je jouw cv sturen naar recruitment@veldsink.nl t.a.v. Melissa Raijmakers (Corporate Recruiter). Zij neemt binnen één werkdag contact met je op om de mogelijkheden te bespreken!

Heb je een andere vraag? Dan zien we je e-mail ook graag tegemoet of dan kun je met Melissa contact opnemen via 06-42088453.