Projectleider IT Infra en IT Services

32-40 uur

Nuenen

Hbo

Binnen de IT Infra & IT Services afdeling van Veldsink Groep zijn we continu bezig met vernieuwingen in onze eigen datacenter locaties en geven we ook invulling aan onze Hybride Cloud strategie. Voor deze Cloud- en infra-technische projecten zijn wij op zoek naar een ervaren en gedreven IT Projectleider.

Jouw job!

In de rol van projectleider ben je verantwoordelijk voor technische projecten en grote infrastructurele changes, zoals bijvoorbeeld upgrades en vervangingstrajecten van centrale infrastructuur componenten, of migratieprojecten naar de Azure Cloud. Samen met de manager IT Infra & IT Services, andere projectmanagers, onze partners en de medewerkers zorg je voor een optimaal resultaat van de uit te voeren projecten. We hebben er op de korte termijn een hele boel op de plank liggen, dus we gaan snel met jou bekijken waar de prioriteiten liggen en waar je op de korte en lange termijn mee aan de slag kunt. Je spart in jouw rol met alle lagen van onze organisatie (van teams tot directies) en schakelt veel met onze leveranciers. Daarnaast:

 • Ben je verantwoordelijk voor de IT technische componenten binnen grotere (business) projecten/programma’s als technisch coördinator of deelprojectleider;
 • Zorg je ervoor dat de gemaakte afspraken worden nagekomen door voortdurend de kwaliteit van de serviceverlening en daarnaast controleer je de effectiviteit en efficiency van de procesgang en spreek je  betrokkenen aan als dit in gevaar dreigt te komen;
 • Ben je verantwoordelijk voor de projectaanpak, het risico dossier, de onderliggende plannen en voor de realisatie van de beschreven deliverables;
 • Ben je betrokken bij de beheer- en serviceorganisatie m.b.t. statusoverdrachten van project naar de dagelijkse operatie, signaleer je tijdig knelpunten en houd je het doel voor ogen.
 • Rapporteer je op een transparante wijze over de status aan de opdrachtgevers, de risico’s en eventuele problemen waar het project tegenaan loopt.

Met welke projecten ga ik aan de slag?

Omdat we als organisatie verder groeien, zijn er veel projecten die zich hoofdzakelijk richten op de verdere professionalisering. Maar denk ook aan projecten die te maken hebben met de assurantiekantoren die wij hebben overgenomen en zich aansluiten bij ons bedrijf. Alle projecten die gerelateerd zijn aan de infrastructuur of de IT services, zullen wij jou op de agenda terecht komen.

Herken jij jezelf hier in?

 • Je een aantoonbaar hbo werk- en denkniveau;
 • Je hebt een aantal jaren, aantoonbare, projectmanagement ervaring voor IT infrastructuur en Microsoft Cloud projecten;
 • Technische achtergrond met onderdelen zoals: Server virtualisatie, Operating systemen, netwerk-, datacenter- en (Azure) cloud-technologie;
 • Je bent analytisch sterk, zelfverzekerd, en beschikt over brede en ontwikkelde communicatie- en leiderschapsvaardigheden, en begrijpt de impact van de projecten op de IT dienstverlening en daarmee ook op de bedrijfsprestaties.
 • Je werkt graag aan diverse IT-projecten tegelijkertijd;
 • Je bent in het bezit van een projectmanagement certificering (zoals PRINCE2).
 • Jouw focus ligt op veiligheid, IT-secure werken en neemt dit serieus;
 • Je bent goed georganiseerd, stimuleert samenwerking, maakt afspraken binnen deadlines en volgens de richtlijnen, en werkt efficiënt en effectief, ook onder tijdsdruk;
 • Je hebt organisatiesensitiviteit en het vermogen om effectief met diverse stakeholders om te gaan;
 • Je bent 32 tot 40 uur per week beschikbaar (parttime of fulltime);
 • Ben je gecertificeerd in of in het bezit van grondige kennis van ITIL? Dat is zeker een pré!

Over de Veldsink Groep

Wij zijn een familiebedrijf dat al sinds 1979 actief is binnen de financiële- en arbodienstverlening. Wat in 1979 begon met één advieskantoor (Veldsink Advies Nuenen), is inmiddels uitgegroeid tot een groep met meerdere bedrijven die samen de schakels binnen onze (keten)dienstverlening vormen. Landelijk zijn we met zo’n 1400 collega’s! De warmte, nuchterheid en betrokkenheid is hier dagelijks voelbaar en daar zijn we trots op. We groeien door ons ondernemerschap, gedrevenheid en door het feit dat alle medewerkers de kans krijgen zich optimaal te ontwikkelen.

 

Divisie IT & Development biedt solide en innovatieve oplossingen

Binnen de Veldsink Groep ontwikkelen wij zelf software. Dit doen we samen met de wereldwijde ontwikkel community op basis van open source. Door middel van de nieuwste technieken zijn we in staat om onze intermediairs en daarmee onze eindklanten te ondersteunen. Onze klanten bevinden zich in het hele land. Veldsink Groep bestaat uit 70+ advieskantoren, ruim 900 intermediairs die aan ons verbondenen zijn en 1400+ eigen medewerkers waardoor het iedere dag weer van cruciaal belang is om een hoge beschikbaarheid van onze IT-omgeving te bieden.

Met een steeds groter wordende hybride cloud-omgeving spelen we hierop in. Security en flexibiliteit zijn daarbij even belangrijk. Vraagstukken op het vlak van moderne infrastructuren, passende security, provisioning middels scripting (Infrastructure as Code) en costmanagement bieden voldoende uitdaging voor ons.  Naast eigen ontwikkelde applicaties beschikken we over een groot aantal ingekochte applicaties. Samen met onze samenwerkingspartners halen we het maximale uit deze applicaties. Juist omdat we binnen de Veldsink Groep te maken hebben met meerdere eigen identiteiten streven we ernaar de meest passende oplossing te bieden. Ondertussen hebben we dan ook een behoorlijk uitgebreid portfolio aan applicaties en leveranciers; van scale-ups tot aan grote softwarehuizen.

Doordat we continue groeien hebben we een team ingericht met volledige focus op integratie, conversie en rationalisatie. Overgenomen portefeuilles worden geanalyseerd en vertaald naar onze werkwijzen en systemen. Onze data migratie specialisten houden zich hier druk mee bezig, want data kwaliteit en integriteit zijn in onze branche van essentiële waarde. Omdat we één van de grootste volmachtbedrijven in Nederland zijn, beschikken we over veel data. Deze data helpt ons om (meer data gedreven) besturing mogelijk te maken. Maar faciliteert ons ook in onze ambitie om nog betere adviezen aan onze huidige en nieuwe klanten te geven. 

Al deze ontwikkelingen vinden plaats binnen ons prachtige familiebedrijf. Waar verantwoordelijkheid nemen en krijgen hand in hand gaan, en waar ondernemerschap echt wordt gewaardeerd. Bij ons willen we dat jij groeit. Want alleen dan kunnen we autonoom groeien als organisatie!

Wat bieden wij jou?

Wij bieden een uitdagende functie met de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen binnen een (h)echt team waar iedereen mag zijn wie hij/zij is. We werken op een prettige manier samen binnen een informele sfeer. De Veldsink Groep is een gezonde, groeiende organisatie. We gaan graag een relatie met je aan met het oog op een langdurige samenwerking. En er is nog meer:

 • Naast je salaris krijg je een goede pensioenregeling;
 • 29 vakantiedagen;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Medewerkerskorting op schadeverzekeringen;
 • Collectiviteitskorting op zorgverzekering;
 • De Veldsink Academy voor jouw ontwikkeling;
 • De mogelijkheid om thuis te werken met daarbij een thuiswerkvergoeding en thuiswerkplek;
 • Voordeliger sporten.

Kom jij ons team versterken met jouw kennis en kunde en ben je er klaar voor om verder met ons te bouwen aan onze IT divisie? Dan kijken we uit jouw naar jouw sollicitatie en mag je jouw cv sturen naar recruitment@veldsink.nl t.a.v. Melissa Raijmakers (Corporate Recruiter).

Zij neemt binnen één werkdag contact met je op om de mogelijkheden te bespreken! Heb je een andere vraag? Neem contact met ons op via de onderstaande knop.