Propositie Ontwikkelaar Zakelijke Verzekeringen

32-40 uur

Nuenen

Hbo/Wo

Ben jij in staat die schakel te zijn tussen het ontwikkelen en aanpassen van verzekeringsproducten en het aanbieden van deze producten in onze distributiekanalen? Beschik jij over een sterke drive om de producten te (laten) realiseren en werkt jouw enthousiasme aanstekelijk voor de betrokkenen? Dit is jouw kans! Jouw moment! Jij hebt ideeën die je kwijt wilt. Jij wilt mee bouwen, faciliteren en onze dienstverlening tot een hoger niveau tillen. Jij wilt solliciteren op deze functie!

“Oh, ja? Hoezo wil ik dat?”

In het product management team komen collega Propositie Ontwikkelaars bij elkaar die zich bezig gaan houden met het bouwen en aanpassen van verzekeringsproducten. Denk hierbij aan particuliere, zakelijke, verzuim en beurs producten. Onze verzekeringsproducten vormen de basis van onze gehele propositie. Naast het juist vastleggen van de producten in ons basissysteem ANVA dienen de producten virtueel op de plank te komen binnen onze distributiekanalen. Hierbij streven we naar eenduidige en intuïtieve afhandeling, ondersteund door onze systemen.

Het team vormt de spil van de propositie waarmee we meer dan een miljoen polissen in de boeken hebben. Je begrijpt dat een dergelijk belang veel belanghebbenden kent en vindt het belangrijk om hierover helder en duidelijk te communiceren. Het verkrijgen van duidelijkheid over de exacte productdetails vraagt ook om overleg, intern maar ook extern. Je representeert daarmee de organisatie. Externe partijen zijn onder andere de verzekeraars als wel de softwarebedrijven die onze distributiekanalen verzorgen.

Ter uitbreiding van het team zoeken wij een collega die ervaring heeft met de zakelijke markt en zich daarop wil gaan storten als Propositie Ontwikkelaar. Deze rol is een stevige verantwoordelijkheid voor het zakelijke verzekeringsproduct op inhoud en proces! Omdat jij de zakelijke markt van A tot Z kent, is deze rol de verdieping die jij zoekt. Niet meer met de klant aan het werk, maar wel vóór de (eind-)klant aan het werk! Ook zet je jouw commerciële capaciteiten in: waar heeft de markt behoefte aan en waar liggen de kansen?

"Wat ga ik dan doen in deze functie?"

Met jouw uitgebreide zakelijke verzekeringskennis zorg jij er voor dat de verzekeringsproducten op de juiste en meest effectieve manier in ons proces staan. Onze zakelijke afsluitstraat moet verder doorontwikkeld worden en daar ga jij mee aan de slag. Dit doe je door een intuïtieve behandeling en de vastlegging van adviesvragen, die het intermediair (onze klant) krijgt van zijn zakelijke relatie van risico-inventarisatie/offerte tot polis.  Alle output die daarbij hoort neem je daar ook in mee, zowel intern als met de stakeholders van de volmacht.

Hierdoor zorg je er niet alleen voor dat ons systeem ANVA op en top werkt voor onze klanten, maar ook dat (via de diverse afsluitstraten) de polis met alle actuele en juiste informatie op het bureau van de klant komt te liggen. Daarmee verzorg jij de gehele klantreis!

Naast de reguliere maatschappij producten, ontwikkelen we ook eigen, specifieke (zakelijke) proposities. In projectvormen worden deze proposities uitgewerkt van marktbehoefte tot product. Als Propositie Ontwikkelaar heb je een nadrukkelijke rol in dit proces; zowel bij het samenstellen van het product als bij de methode van ontsluiten.

Vanuit deze rol heb je ook contact met onze volmachten, voornamelijk met onze contactpersonen die de producten beheren. Zijn de wijzigingen die de volmachten willen doorvoeren werkbaar? Loopt het proces soepel voor onze acceptanten en voor het intermediair? Zijn zowel de klant als onze acceptanten tevreden met de nieuwe gang van zaken? Wat loopt er goed en wat loopt er fout? Jij houdt het allemaal in het vizier en stuurt bij waar nodig!

Welke capaciteiten heb ik nodig?

Jij hebt

 • WO / HBO werk- en denkniveau;
 • Concrete werkervaring met zakelijke verzekeringen, bij voorkeur volmacht of acceptatie;
 • Visie en senioriteit op (product-)inhoud en de klantreis;
 • Geen moeite met het werken in een ‘team in wording’;
 • Ervaring met ANVA (is een grote pré);
 • Ervaring op het gebied van het ontwikkelen van nieuwe producten of diensten is een grote pré.

Jij bent

 • Nieuwsgierig en leergierig en krijgt energie van samenwerking;
 • Resultaatgericht en maakt dingen af;
 • Gewend om te werken in een Agile team;
 • Sterk in afstemming en communicatie;
 • Vindt het leuk om de organisatie te representeren, intern als extern;
 • 32 tot 40 uur per week beschikbaar.

Voor ons is het van belang dat je leergierig bent, oog hebt voor detail, het leuk vindt met systemen te werken en onze klanten centraal blijft stellen. De rest is te leren. Natuurlijk gaan we je trainen en begeleiden om jou van verdere kennis en gereedschappen te voorzien. We zoeken collega’s die vanuit een positieve invalshoek met ons willen meedenken, mee leren en die houden van de hectiek en dynamiek die deze rol met zich mee brengt. Jij brengt jouw kennis van de zakelijke verzekeringsmarkt met je mee; wij zorgen dat jij je werk goed kan doen. Hoe het werk en hoe de output van dit team er uiteindelijk echt uit gaat zien is namelijk niet in steen gebeiteld. Je hebt daarom zelf veel (positieve) invloed op het proces. Je wordt gevraagd actief mee te denken over hoe we onze dienstverlening zo sterk en goed als mogelijk kunnen neerzetten.

“Oké, dit klinkt inderdaad als iets voor mij! Hoe maak ik mijn interesse in deze functie kenbaar?”

We zien graag jouw motivatiebrief en meest recente cv tegemoet via recruitment@veldsink.nl. Je hoort dan zo snel als mogelijk van ons of je wordt uitgenodigd voor een kop koffie om hierover verder te praten met elkaar. Wij bieden een uitdagende functie met de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen binnen een (h)echt team waar iedereen mag zijn wie hij/zij is. We werken op een prettige manier samen binnen een informele sfeer. De Veldsink Groep is een gezonde, groeiende organisatie. We gaan graag een relatie met je aan met het oog op een langdurige samenwerking. En er is nog meer:

 • 29 vakantiedagen;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Medewerkerskorting op schadeverzekeringen;
 • Collectiviteitskorting op zorgverzekering;
 • Een bedrijfsrestaurant om prettig en lekker te lunchen;
 • De Veldsink Academy voor jouw ontwikkeling;
 • Voordeliger sporten;
 • Hybride thuiswerkmogelijkheden;
 • Iedere 24e van de maand zie je jouw beloning op jouw bankrekening.

Geen klik angst?