Rationalisatie & Conversie

Rationalisatie & Conversie

Door overnames van verzekeringskantoren (van ons bedrijfsonderdeel Veldsink Advies) zijn we dagelijks bezig met het converteren van data naar onze eigen systemen. Daarnaast zorgen we er met onze rationalisatie projecten voor dat onze eigen verzekeringsadministratie wordt geactualiseerd. Op die manier borgen we dat in onze applicatie ANVA (een vooraanstaand systeem binnen de verzekeringsbranche) alle voorwaarden, tarieven en andere polis-informatie up-to-date gebruikt kan worden door onze klanten en andere eindgebruikers! Zo zorgen we ervoor dat onze collega’s en klanten hun eindklanten een snellere service kunnen bieden. De grootste uitdaging hierbij is het rechttrekken van oude, niet meer bruikbare, data met de nieuwe (huidige) situatie.

Als team staan we voor het leveren van kwaliteit. Omdat we met heel erg veel verschillende soorten data werken, moet je een scherp oog hebben voor enerzijds het snel opleveren van de conversies, maar anderzijds ook voor het borgen van de kwaliteit van de te leveren output.

Het werk op onze afdeling is heel divers, je bent altijd met nieuwe data of stakeholders bezig. We spreken met iedereen binnen de organisatie, omdat we van elke afdeling informatie nodig hebben om alle gegevens in ANVA actueel te krijgen. Ook spreken we de nodige medewerkers van onze advieskantoren, waardoor we een mooie signaal functie hebben binnen onze organisatie.

Marloes Haverkamp
Manager Rationalisatie & Conversie

Naamloos

Misschien is dit ook interessant voor je?