Development

Development

Met een team van 18 collega’s ontwikkelen wij onze eigen software waarmee ons verzekeringsproces door onze systemen compleet verzorgd wordt. Van een eerste berekening en advies tot het afhandelen van schademeldingen. Zowel onze eigen organisatie als meer dan 900 advieskantoren maken hiervan gebruik. De diversiteit aan systemen laten we tot een volwaardig modern geheel samenkomen. Hiermee komt een ogenschijnlijk simpel product (verzekeringen) op onze afdeling tot leven.

Wij hebben onszelf opgesplitst in vier hechte, informele zogenaamde agile squads. Elk squad heeft zijn eigen specialiteiten, werkzaamheden en verantwoordelijkheden. Ieder squad wordt ondersteund door allerlei domeinexperts binnen onze organisatie. We werken met git en code standaarden en reviews. En daarnaast met een flinke diversiteit aan moderne technieken, talen en systemen.

We hebben een gezonde mix van ervaren developers en instappers in onze teams. De meesten van ons hebben een HBO / WO ICT opleiding als achtergrond, maar we hechten meer waarde aan iemands intelligentie, motivatie, (recente) vaardigheden en ervaring.

Jij bent natuurlijk nieuwsgierig naar onze uitdagingen? In principe pakken we elk probleem aan dat we tegenkomen binnen onze organisatie. Dat doen we bijvoorbeeld door de inzet van beschikbare open source software (waar we soms zelf ook aan bijdragen) of eigen software. Voorbeelden van onze uitdagingen zijn bijvoorbeeld;

  • Versie beheerde geavanceerde formulieren en rekenregels (modellen en logica);
  • Webservices, samenwerking, testen en monitoring;
  • Verwerking van grote (terabytes) hoeveelheid data die bij voorkeur realtime beschikbaar zijn;
  • Analyse van bedrijfsmatige (interne) processen (workflow systemen).

Een goed functionerend team is voor ons topprioriteit. Dat betekent dat wij het belangrijk vinden dat jij lekker in je vel zit én goed in het team past.

Misschien is dit ook interessant voor je?